
La cuina etíop és exquisida i de preparació senzilla. Sens dubte hi ha quatre plats a destacar:
Injera. Base de pizza feta de tef, un cereal local, amb sabor avinagrat, és la base de tots els plats. Arrenca un tros amb la mà dreta, embolica el menjar servit damunt i a gaudir-la. Hi ha un abans i un després d’haver-la provat.
Dabo. Pa a l’estil europeu, substitut de la injera, encara que no sempre es troba.
Doro Wat. Pollastre (pota generalment) acompanyat d’ou dur, servit amb salsa picant feta de mantega, ceba i bitxo. Espectacular...
Kitfo. Carn de vedella o anyell picada, escalfada en una paella amb mantega i romaní, se serveix gairebé crua. Demana-la "betam leb leb" perquè quedi molt feta, o, "estil ‘faranji" i a més t’estalviaras el picant. Boníssim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada